guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Neem contact met ons op

Kijk welk kantoor zich bij u in de buurt bevindt

Guide ID Nederland: bel+31 (0) 570 572 202 of stuur een e-mail

Guide ID België: bel +32 (0) 2 808 38 78 of stuur een e-mail

Guide ID United Kingdom: bel +44 (0)20 338 468 38 of stuur een e-mail

Guide ID USA: bel +1 347 523 8619 of stuur een e-mail

Guide ID Frankrijk: bel +33 (0)975 18 24 15 of stuur een e-mail

Guide ID Germany: bel +49 (0)30 215 028 24 of stuur een e-mail

Guide ID Scandinavia: bel +46 (0)84 468 04 15 of stuur een e-mailCustomer Support Service
Onze medewerkers van de afdeling Customer Support helpen u graag verder met uw vragen.
Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 s ’ochtends tot 17.00 s ’middags (CET, Amsterdam)

bel +31 (0) 570 572 202 - Option 2 of Email Customer Support Service

Mochten we telefonisch niet bereikbaar zijn tijdens kantooruren, dan wordt u doorgeschakeld naar onze telefoondienst. Zij nemen uw bericht aan en geven dit door aan onze medewerkers, wij nemen dan contact met u op.
Tijdens kantooruren wordt uw email gelezen, wij streven er altijd naar om binnen een dag te reageren. Mochten we niet bereikbaar zijn via de email, dan ontvangt u een out of office bericht met instructies.

In geval van nood tijdens het weekend, kunt u ons tussen 08.30 s ’ochtends tot 17.00 s ’middags (CET, Amsterdam) bereiken via WhatsApp on +31638072466
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw noodgeval, in ieder geval binnen 3 uur. (Een noodgeval zou zijn; als uw audiotour niet werkt en u de Podcatchers niet kunt uitgeven aan bezoekers, of wanneer de Podcatcher Portal is niet beschikbaar is).
 
Algemene Voorwaarden

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Hoofdkantoor Europa

Guide ID

Maagdenburgstraat 22
7421 ZC Deventer
Nederland
* Graag dit adres gebruiken voor aanvragen, voor het retourneren van producten en all overige activiteiten per post.

Frits Polman

Founder and CEO

Ik heb Guide ID opgericht in 2003 met het idee om zo veel mogelijk museumbezoekers culturele informatie te bezorgen. Ik ben een creatief persoon en heb veel ideeën voor de toekomst van het bedrijf. Ik hou natuurlijk van mijn vrouw en al onze kinderen, en ik ben gek op tennis, snowboarden, uitgaan met vrienden en reizen naar andere landen.

Stel een vraag aan Frits

Bekijk het profiel van Frits op LinkedIn

Petra Brinkhof-de Rijk

Sales Manager Benelux

Nadat ik 13 jaar in de internationale cadeauartikelenbranche had gewerkt, ben ik in 2005 overgestapt naar de veel inspirerendere wereld van het cultureel erfgoed. In deze sector kan ik commerciële activiteiten combineren met mijn belangstelling voor kunst. Ik heb een masterdiploma Franse taal- en letterkunde. Naast het bezoeken van musea houd ik van theater en concerten. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, die erg sportief zijn. In het weekend moedigen we onze kinderen aan of sporten we zelf.

Stel een vraag aan Petra

View Petra's profile on LinkedIn

Jeff Danziger

Sales Director - Noord-Amerika

Ik ben een ervaren sales-persoon die 7 jaar geleden kennis maakte met de audiotour wereld en vervolgens snel verliefd werd op musea en culturele instellingen. Vooral het tot leven brengen van verhalen is wat mij zo enorm aantrekt. Mijn inspiratie vloeit voort uit reizen, de kunst en cultuur, en dit inspireert mij weer elke dag. Privé ben ik dol op tijd doorbrengen met mijn familie, buiten zijn en gitaar spelen.

stel een vraag aan Jeff

Check Jeff's profile on LinkedIn

Susanne Brown-de Haas

Customer Support Team

Mijn taak bij Guide ID is ervoor te zorgen dat klanten alles hebben wat ze nodig hebben en hen te helpen als ze problemen of vragen hebben. Ik beleef plezier aan mijn werk, vooral aan het contact met klanten. Ik hou ervan veel te lachen en lol te hebben met collega's. Buiten werk heb ik een heel fijn gezinsleven met mijn 2 kinderen en mijn man, overigens niet Mitchell Brown, maar zijn broer.

Stel een vraag aan Susanne

Bekijk het profiel van Susanne Brown op LinkedIn

René Wissink

Design & Customer Support Team

Werkzaam als interieurarchitect & grafisch ontwerper kwam ik in 2009 in contact met Guide ID voor een museumproject op Curaçao. Alles wat met design te maken heeft bij Guide ID heeft mijn aandacht.
Architectuur, design, visuele communicatie en kunst is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik ben vader van 2 volwassenen kinderen en heb een fijne vriendin. Ik hou van koken, lezen, fotografie, Netflix en bezoek graag exposities. Shoppen daarentegen is geen hobby van me..

Stel een vraag aan René

Mark Hattink

Head of software development

Na mijn studie nam ik deel aan een programmeringsproject voor Guide ID en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Computers, grafische vormgeving en muziek zijn enkele van mijn vele hobby's naast pinball en pachinko (パチンコ). Ik ga ook graag naar concerten of festivals en naar de bioscoop. Als techneut doe ik niet echt aan sport, de enige sport in mijn leven is karten. Ik hoop in de toekomst een keer Japan te bezoeken. Het is een van de weinige landen die ik echt interessant vind. じゃね !

Stel een vraag aan Mark

Bekijk het profiel van Mark op LinkedIn

Hugo Klaassens

Development Team

Afkomstig uit de game design wereld, kwam ik erachter dat het verschil tussen programmeren van games en 'echte' projecten niet zo groot is. Het creeeren van codes is het ware een puzzle en deze puzzle in elkaar zetten tot een gebruiksvriendelijk geheel is wat ik leuk vind om te doen. Ik ben dan ook blij dat ik dit volop kan doen bij Guide ID.
In mijn vrije tijd speel ik graag games, kijk ik verschillende soorten tv series, lees ik graag in het park (bij mooi weer) en ik hou van schaatsen in de winter.

Stel een vraag aan Hugo

Taco Eelman

Development Team

Bij Guide ID werk ik aan de firmware van onze elektronische apparaten. In mijn vrijetijd speel ik korfbal in Enschede. Als ik niet met sport bezig bent, speel ik graag games met vrienden of kijk een goede serie of film thuis op de beamer. Dit dan graag in combinatie met een ijskoud Weizenbiertje.

Stel een vraag aan Taco