guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Getuigenissen en voorbeelden

Persoonlijke verhalen en ervaringen

Al onze klanten gebruiken het platform op verschillende manieren. Ze kiezen zelf welke onderdelen van het platform ze willen gebruiken en bij hun behoeften en budget passen. Wij hebben een uitstekend imago bij klanten die met ons blijven werken! De belangrijkste reden daarvoor is dat we een solide platform hebben, openstaan voor feedback en nieuwe instrumenten ontwikkelen op basis van ideeën van onze klanten.

George Washington's Mount Vernon

Mount Vernon, USA

Het Podcatchersysteem van Guide ID heeft de manier waarop we onze verhalen vertellen aan bezoekers van Mount Vernon compleet veranderd.
We kunnen ruimtes belichten waar we voorheen niet toe in staat waren. Het content managementsysteem stelt ons in staat om gemakkelijk inhoud te beheren en te publiceren met een klik op een knop, waardoor we onze inhoud frequenter kunnen bijwerken. Dit is vooral handig om context te bieden voor tijdelijke programma's en restauratieprojecten.

Bezoekers kunnen ook genieten van het gebruik van het Guide ID systeem. Wij beheren een landgoed van meer dan 180 hectare en bezoekers blijven vaak lange tijd rondlopen. Het compacte formaat en het gewicht van het apparaat is prettig om mee rond te lopen en de mogelijkheid om naar een IDentifier te wijzen en te luisteren heeft de verwarring bij de gasten over ons vorige nummersysteem verminderd. Vanwege al deze vernuftigheden hebben we onze audiotourverkopen zien verdubbelen sinds de lancering van het Guide ID-platform.

We zijn ontzettend blij met Guide ID en het Podcatchersysteem. Het is een platform dat we zullen blijven integreren in onze hele bezoekerservaring.

Matt Briney, Vice President of New Media, George Washington's Mount Vernon

Piece Montee & Tijdsbeeld

Lang Leve de Muziek! Gent, België

Voor onze muziektentoonstelling "Lang Leve de Muziek" hebben we de Guide ID technologie maximaal en op alle fronten ingezet. Deze expositie zet hard in op beleving en we vonden in Guide ID de ideale (en betaalbare) partner om dit te realiseren. De Podcatcher hier een audioguide noemen is duidelijk een understatement. Het is het kloppend hart van de tentoonstelling geworden.

Om onze wensen te realiseren is er veel overleg en ondersteuning geweest met het technische team van Guide ID die ook waar nodig hun software hebben getest en aangepast. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking.

Rik Jacques, Bestuurder Piece Montee & Tijdsbeeld

Rembrandt House Museum

Amsterdam, The Netherlands

In the Rembrandt House Museum we have been using the Podcatcher audio guides since May 2016.
Since then, we've been distributing the players via a self-service cabinet where a volunteer is often assisting visitors to start their tours. Once inside the museum, IDentifiers are strategically placed in the various rooms to access audio content by simply pointing at those triggers. A second method for accessing audio content is via a numeric keypad on the Podcatcher for describing artwork that is placed higher up on the walls or simply beyond close proximity to the visitor. This unified approach has been very effective for simple player distribution in combination with easy and intuitive access to audio content for the visitors.

Another feature that we have chosen to implement with Guide ID is their marketing and post-visit engagement tool called MapMyVisit. With MapMyVisit, our visitors have the opportunity to receive their audio tour at home post-visit for further engagement after they've left the museum.

Overall, the unique combination that the Podcatcher platform provides has proven to be very helpful in achieving our goals related to the visitor experience here at the Rembrandt House Museum.

Pieter de Dreu, Head of education, Rembrandt House Museum

Cheddar Gorge & Caves

Cheddar, Verenigd Koninkrijk

Het Guide ID-systeem is briljant, het is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en bezoekers hebben geen moeite met het gebruik. De Identifiers bevinden zich in de grot met een vochtigheidsgraad van 98% en ze zijn niet kapot gegaan; ze doen het nog iedere keer!

De feedback van onze bezoekers is heel goed geweest sinds we het system geinstalleerd hebben. Vanaf het begin is de support goed geweest en zelfs nu we “up and running” zijn, staat Guide ID klaar om ons systeem goed te laten functioneren. Recentelijk hebben we een de feedback-optie en AV-Sync toegevoegd en dat is geweldig.

De back office-functie is gemakkelijk te gebruiken en geeft ons een idee van het gedrag van onze bezoekers en, belangrijker nog, het geeft ons de feedback van de bezoekers.

Leon Troake, Operations Manager, Cheddar Gorge & Caves

Trinity Church Boston

Boston, USA

We hebben een populaire rondleiding met slechts één of twee tours per dag. We vonden het belangrijk om dezelfde informatie te delen met alle bezoekers die door onze deuren liepen. Deze audiogids is essentieel geweest voor het begrijpen van het onderliggende verhaal van deze nationale schat. Guide ID biedt de perfecte oplossing voor ons en we kunnen nu de geschiedenis en schoonheid van deze heilige ruimte volledig delen.
Donna Stenwall, Tour Coordinator, Trinity Church Boston

New York Historical Society

New York, USA

We hebben de Podcatchers van Guide ID gebruikt voor onze tentoonstelling The Vietnam War in 2017. Het systeem werkte geweldig voor ons. We waren in staat om bezoekers snel en eenvoudig toegang te bieden tot meerdere audio-elementen en geluidvideo's te synchroniseren met dit handige systeem. Het was ook belangrijk voor ons dat er geen hoofdtelefoons bij betrokken waren, omdat we wilden dat bezoekers met elkaar konden praten terwijl ze door de tentoonstelling gingen.

De medewerkers van Guide ID waren altijd behulpzaam en aangenaam. Ze besteedden veel tijd aan het beantwoorden van onze vragen en hielpen ons bij het plannen van ons programma. We zouden zeker weer met hen samenwerken.
Marci Reaven, vice-president voor historische tentoonstellingen, New York Historical Society

Joods Museum Berlijn

Berlijn, Duitsland

De feedback van onze bezoekers met betrekking tot de Podcatcher is uitermate positief, met name wat betreft het gebruiksgemak, het comfortabele en lichte apparaat en het idee om content actief te 'verzamelen' via de IDentifier-sensoren, zodat we zelf gegevens kunnen verzamelen.

We zijn erg blij dat Guide ID aan onze zijde staat als een betrouwbare dienstverlener en we bevelen graag elke samenwerking met hen aan.
Barbara Thiele - Head of Digital & Publishing - Joods Museum Berlijn

Museum of Fine Arts Houston

Houston, USA

We waren op zoek naar een eenvoudige manier om audio toe te passen in onze tentoonstellingen en het Guide ID-systeem was een geweldige oplossing. Onze bezoekers zijn blij met de eenvoud van de apparaten en aan de achterkant is het voor ons eenvoudig om inhoud naar behoefte te uploaden en toegang te krijgen tot analytische gegevens. Bovendien hebben de aantrekkelijke prijzen van Guide ID ons in staat gesteld onze audiotours zonder extra kosten aan onze bezoekers aan te bieden, wat heeft geleid tot een grote toename van het gebruik van de tour.
Chelsea Shannon, Gallery Interpretation Specialist, MFA Houston

Scheepvaartmuseum

Amsterdam, Nederland

In 2015 zijn we begonnen met de Podcatcher van Guide ID. We zijn heel tevreden en nog belangrijker; onze bezoekers zijn erg blij met de audiotour! De spelers zijn klein maar robuust en zeer eenvoudig te gebruiken, perfect voor binnen en buiten. Net zo eenvoudig te gebruiken is het statistieksysteem en het content management-systeem. Dit laatste maakt contentbeheer heel eenvoudig. De audiotour is beschikbaar in 11 talen. We wilden diepgaande informatie aanbieden met een eenvoudig apparaat zonder de bezoekers af te leiden; de Podcatcher doet dat allemaal!
Vera Carasso - Directeur Museale Zaken - Scheepvaartmuseum

USS Midway Museum

San Diego, USA

Onze bezoekers zijn gek op onze nieuwe Podcatchers en het Guide ID-team zorgde voor een soepele, succesvolle lancering van de nieuwe apparatuur. Ze zijn niet alleen eenvoudig en leuk om te gebruiken, ze hebben precies de juiste maat en gewicht voor 3-4 uur wandelen in en op een vliegdekschip! We zijn enthousiast over de data- en rapportagemogelijkheden van het systeem en kijken ernaar uit om gebruik te maken van alle technische functionaliteiten van de kleine maar ‘grote’ Podcatcher om onze gastervaring verder te verbeteren.
Mark Berlin, Director of Operations, USS Midway

Museum Broekerveiling

Broek op Langedijk, Nederland

Het gaat hier erg goed met de audiotour! We zijn heel tevreden en nog belangrijker onze bezoekers ook.
Vanaf vandaag, 11 juni 2015, is de tour operatief op de boot. De tour begint al aardig ingeburgerd te raken in onze organisatie... En iedereen is positief!
Lisette Zijp, Conservator, presentatie en educatie

De Tuinen van Appeltern

Appeltern, Nederland

Guide ID was vanaf het begin enthousiast over onze ideeën. We wilden niet alleen een audiotour, we wilden heel duidelijk een interactieve variant. We zijn blij dat zij dat met ons wilden ontwikkelen, met MapMyVisit als resultaat.
Ben van Ooijen, Director & Owner

Stockport Air Raid Shelters

Stockport, Greater Manchester, United Kingdom

Wij gebruiken de Podcatcher voor zelfstandige audiotours van de tunnels. Onze bezoekers variëren van grote school groepen tot groepen van 2 in alle leeftijdscategorieën. Het goede aan de Podcatcher is dat het voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Ook zijn we erg geïnteresseerd in de resultaten van de enquête en gebruikers data.
Katie Cavanagh, Curatorial Services & Projects, Stockport Council

KPM Erlebniswelt Berlijn

Een uniek Porseleinen tentoonstelling

We kunnen de Podcatcher van harte aanbevelen omdat deze zo makkelijk te bedienen is. Daarnaast biedt het systeem de flexibiliteit om zelf wijzigingen aan te brengen en voortdurend het gebruik te monitoren
Barbara Gerster , SalesManager, KPM

Plas Mawr

Conwy, Wales

We wilden een script met personages die tijdens de tour met elkaar en met de bezoekers communiceren. Dat is precies wat we bereikt hebben en we zijn erg blij met onze tour. We gebruiken de Podcatcher als handsets voor de tour.
David Penberthy, hoofd interpretatie CADW

Kröller-Müller Museum

Otterlo, Nederland

We zochten een mogelijkheid om gedetailleerde informatie te bieden over kunstwerken en tentoongestelde objecten. Het belangrijkste criterium was dat het systeem eenvoudig moest zijn en bezoekers niet mocht afleiden. Sinds de start hebben we veel verschillende tours ontwikkeld, omdat het snel, eenvoudig en niet duur is om een nieuwe tour te ontwerpen.
Herman Tibosch, coördinator educatie

Koninklijk Paleis

Amsterdam, Nederland

Het belangrijkste aspect van het platform dat iedereen in het paleis waardeert, is dat het zo eenvoudig te gebruiken is. Niet alleen voor ons, maar ook voor de bezoekers. Wij hebben een audiotour met hoogtepunten en een audiotour voor kinderen in acht verschillende talen, maar dat maakt het in geen enkel opzicht ingewikkelder. Dit geeft ons het vertrouwen om onze audiotours voortdurend te blijven ontwikkelen.
Leonie Hangoor, coördinator