guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Welke financiële opties bieden we?

Een pakket voor ieder budget

In ons prijsmodel gaan wij uit van verschillende pakketten: Bronze, Silver, Gold en Platinum.

Afhankelijk van het gekozen pakket, de lengte van het contract en het aantal benodigde spelers, leggen we een prijs per speler per maand vast. In deze prijs zit alle benodigde hardware inbegrepen, de software licenties, onderhoud en reparaties en alle features die in het gekozen pakket zitten.

De Podcatchers en IDentifiers worden geleverd met een standaard Guide ID label, maar mooier is het om de Podcatcher te personaliseren! Voor het maken van deze speciale labels voor Podcatcher en IDentifiers berekenen wij € 2,95 per label. De labels kun je eenvoudig zelf plakken op de spelers. Het design kan door het museum worden aangeleverd in een door Guide ID aangeleverd template of wij kunnen dit voor jullie doen.

Wij verhuren onze spelers vanaf 30 stuks per maand voor een periode van minimaal 3 maanden.

Neem contact op met één van onze business managers voor meer informatie. We maken graag een offerte op basis van uw wensen!

Lees meer

Hoogwaardige content voor elk budget

Uitstekende content voor elk verhaal

Wij weten uit ervaring dat bij het ontwikkelen van content, budget een belangrijke rol speelt. Omdat wij echt geloven in het vertellen van uw verhalen, hebben wij een oplossing voor het produceren van hoogwaardige content. Dit doen wij door te werken met strategische partners en door u de mogelijkheid te bieden om het zelf te ontwikkelen. Of we combineren beide opties. Uiteindelijk zoeken we de meest passende oplossing voor u en wat past binnen uw budget.

De prijsindicaties hier genoemd zijn voor 1 tour van 30 minuten content, wat doorgaans een bezoek betekent van ongeveer 1 uur.


Lees meer