guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

GUIDE ID

expanding your horizons

Het platform bouwt voort op 10 jaar ervaring op het gebied van interactieve oplossingen en interpretatiediensten voor bezoekers. Alle elementen van het platform zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers, uw personeel en uzelf.

-onze missie-
"Wij helpen musea wereldwijd hun bezoekers te boeien en te binden"

U kunt starten met een eenvoudige audiogids met één tour in één taal. Wij helpen u met de verdere ontwikkeling naar een compleet interpretatie-instrument voor bezoekers. Zo is het mogelijk meerdere tours, verschillende talen, quizzen, speurtochten, interactieve spellen aan te bieden en doorlopend evaluatie, onderzoek en marketing acties te doen..

Visitor Guiding

Audio Guides & App

Gebruik eenvoudige handsets of de App om al uw bezoekers tijdens hun bezoek te informeren en te vermaken. Bied een stressvrije service om uw interpretatie beter over te brengen.

Lees meer

Visitor Research

Research & Evaluation

Evalueer je huidige services en doe onderzoek naar bezoekersgedrag. Ontdek hoe zij de tour gebruiken en wat ze van van de locatie vinden. Resultaten zijn 24 uur per dag online beschikbaar.

Lees meer

Visitor Marketing

Connect & Improve

Verbeter de marketing en verbind je met de bezoekers. Verhoog het aantal terugkerende bezoekers, verhoog interne opbrengsten, bereik nieuwe bezoekersgroepen en bouw je eigen database.

Lees meer