guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Interactief ontwerp

Innovatieve rondleidingen, bewezen experts

Laat een externe partner altijd weten dat er interesse is in de Podcatcher, zij weten precies hoe ze maximaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden.

De Podcatcher biedt ook een grote verscheidenheid aan interactieve mogelijkheden. Uw rondleiding kan worden uitgebreid met films op grote schermen, spellen, quizzen, speurtochten, enquêtes, direct beschikbare scores of andere waanzinnige ideeën die u verzint. De bedrijven op deze pagina hebben het systeem al eens gebruikt en weten hoe ze volledig kunnen profiteren van de mogelijkheden.

Lees meer

Tinker imagineers

Interactieve multimedia en tentoonstellingen

Tinker is een bureau voor creative consultancy en belevingscommunicatie. Wij brengen ideeën tot leven. Van de eerste inspiratie tot en met de impact bij uw klanten, uw medewerkers of uw publiek.

Stel een vraag aan Tinker

Rapenburg Plaza

Brengt lichtontwerp, audiovisueel ontwerp en ShowControl onder een dak bijeen

Wij werken intensief samen met opdrachtgever, vormgevers, regisseurs, artiesten en eindgebruikers.

Rapenburg Plaza heeft voor alle disciplines ontwerpers in dienst en beschikt over de expertise om desgewenst ook de hele technische productie van een ontwerp te realiseren.


Stel Rapenburg Plaza een vraag

Bright White

Interactieve multimedia en tentoonstellingen Projects: The Battle of Bannockburn

Wij ontwerpen. Wij helpen u beslissingen te nemen, wij bieden elegante oplossingen om problemen te ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat u anders dan alle anderen bent. Wij nemen uw project ter hand, of het slechts een idee is of een goed ontwikkeld pakket, en wij geven het een duidelijke plaats in de reële wereld.

Projects: The Battle of Bannockburn

Stel een vraag aan Bright White

Ars Longa

Tentoonstellingen en interactieve multimedia

Als PR-specialist vertalen wij de boodschap van onze klant op een creatieve manier. We komen met ideeën en we ontwerpen, ontwikkelen en realiseren uitgebreide en kleine componenten van een project.

Stel een vraag aan Ars Longa