guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

Case studies

De succesverhalen van onze klanten

Lees meer over de succesverhalen van onze klanten door de verhalen er achter te lezen. Elke stap van het proces beschrijft hoe ons Podcatchersysteem hun bezoekers heeft geholpen met het verbeteren van hun museumervaring.

Bozar - Paleis voor Schone Kunsten

De organisatie was op zoek naar een manier om de bezoeker informatie te geven zonder de aandacht af te leiden van de kunstwerken.

Lees de Case Study

Museum Mayer van den Bergh

De Podcatcher is inbegrepen in het ticket voor het museum. Bezoekers waren heel tevreden over het makkelijke gebruik van de Podcatcher en de verrassende aduiotour.

Lees de Case Study

Koninklijke Bibliotheek van België (KBR)

De combinatie van visuele en audio-aspecten verrijkt de bezoekerservaring en verbindt bezoekers met het verhaal vanaf het begin.

Lees de Case Study

Amsterdam Museum

Hun bezoekerservaring was nog niet compleet, de verbinding tussen het visuele, het verhaal en de audio miste nog een element: een audiotour die de boodschap op een efficiënte manier overbrengt.

Lees de Case Study

Powerscourt Estate, House & Gardens

Powerscourt Estate, House & Gardens herbergt 800 jaar geschiedenis. Ze zochten naar de meest effectieve aanpak om hun geschiedenis, hun verhaal en hun personages voor te stellen aan alle bezoekers in alle talen.

Lees de Case Study

Piece Montee

Bij Guide ID werken we altijd graag samen met onze klanten. Voor de tentoonstelling ‘Lang leve de muziek’ hebben we intensief samengewerkt met Tijdsbeeld & Piece Montee.

Lees de Case Study

CO Berlin

Om de bezoekerservaring in de tentoonstelling "Wim Wenders - instant stories" te verbeteren, is het noodzakelijk om een ​​audiogids te leveren die de stem van Wim Wenders tot leven brengt.

Lees de Case Study

USS Midway

Om de bezoekers van de USS Midway te inspireren en informatie te geven is het belangrijk dat het audiotoursysteem hun boodschap goed over kan brengen.

Lees de Case Study